Molim vas,jel bilans u nedelju?Koliko je sigurno da ce ispit biti tada posto nisam iz nisa pa da ne dolazim bezveze?Mislite li da je bolja Ljilana Bonic?
Цитат: Marina мај 07, 2009, 06:15:57 поподнеPosto je za overu IV semestra potreban i jedan seminarski rad,mene zanima da li to mora da bude rad iz III ili IV semestra,posto ja vec imam dva seminaraska rada koja su nam bila obavezna da uradimo u prvoj godini?Pa da li sad treba da se pise drugi seminarski rad ili vaze ovi iz prve? Unapred hvala!!!!!Према инфорамацији из Службе за студентска питања, студент за упис у трећу годину мора да има све укупно одрађена 2 семинарска рада.
Posto je za overu IV semestra potreban i jedan seminarski rad,mene zanima da li to mora da bude rad iz III ili IV semestra,posto ja vec imam dva seminaraska rada koja su nam bila obavezna da uradimo u prvoj godini?Pa da li sad treba da se pise drugi seminarski rad ili vaze ovi iz prve? Unapred hvala!!!!!
Gde se nalaze sala instituta i sala za sednice?
Jel se ovo odnosi samo na one koji su na bolonji, ili i na nas koji studiramo po starom nastavnom planu?!!
Da li znate ko ispituje parne indekse iz preduzeca dva i doktrina(stari program) u junskom roku?
Hvala na odgovoru!Ako neko ima da kaze svoje iskustvo iz doktrina kod prof. Mitrovica i Bojana iz preduzeca,kakvi su ,sta traze?