Цитат: Maya март 14, 2009, 11:52:43 поподнеPosto sam po starom nastavnom programu,zanima me do kada moram zavrsiti fakultet i sta bi se desilo u suprotnom?Колегинице, рок за завршетак студија по старом наставном плану је септембар 2012. године. Статус студената који не заврше студије у предвиђеном року још увек није дефинисан. Пракса је показала да студенти након таквог рока настављају студије по новом наставном плану. Поздрав.
Posto sam po starom nastavnom programu,zanima me do kada moram zavrsiti fakultet i sta bi se desilo u suprotnom?
Da li se zna ko ispituje parne a ko neparne brojeve u majskom ispitnom rok iz bilansa? Unapred hvala! ;-)
Koliko mora proci od poslednjeg polozenog ispita da bi se mogao prijaviti diplomski?
Imam jedno pitanje,posto sam presao na novi nastavni plan(bolonju) u oktobru prosle godine,u starom indeksu su mi ostale ocene iz 4 predmeta.Pitanje je kada ce te ocene da mi upisu u novi indeks??Hvala unapred...Ivan
Asistentica iz poslovnih finansija nam je rekla da se na sajtu nalaze zadaci sa proslih kolokvijuma ali nikako ne mogu da ih pronadjem.Na starom sajtu sam ih nasao ali ovde nikako ne mogu. Ako neko zna gde su ili ih ima bio bih mu zahvalan ako bi mi pomogaoPozdrav
Posto imam status mirovanja, rekli su mi da ne moram da overavam semestre,jel je to tacno? Blizi se kraj godine, pa me interesuje koje su konkretno moje obaveze nadalje, obzirom da imam status mirovanja...?