Цитат: miarsic мај 05, 2009, 12:23:38 поподнеAsistentica iz poslovnih finansija nam je rekla da se na sajtu nalaze zadaci sa proslih kolokvijuma ali nikako ne mogu da ih pronadjem.Na starom sajtu sam ih nasao ali ovde nikako ne mogu. Ako neko zna gde su ili ih ima bio bih mu zahvalan ako bi mi pomogaoPozdrav http://www.eknfak.ni.ac.rs/src/poslovne-finansije.htm
Asistentica iz poslovnih finansija nam je rekla da se na sajtu nalaze zadaci sa proslih kolokvijuma ali nikako ne mogu da ih pronadjem.Na starom sajtu sam ih nasao ali ovde nikako ne mogu. Ako neko zna gde su ili ih ima bio bih mu zahvalan ako bi mi pomogaoPozdrav
Molim vas da mi mi prenesete svoja iskustva kod profesora Mitrovica iz doktrina,kakav je,na sta da obratim paznju,kolika je prolaznost kod njega?
ne mogu da pronadjem dodatne lekcije iz mea koje su ranije bile u okviru nastavnog programa...gde su?
hello serbien brothersmy name is Olga and Im from russiai want to arrive at your universityhwo can help me on this situationI dont speak serbishwhere can i look the information for foreign students?