Imam par pitanja...Zavrsavam privatni Poslovni fakultet i nastavila bih master ovde na drzavnom.Pa me interesuje sledece:
- Koje uslove bi trebalo da ispunjavam?
- Da li uopste mogu sa privatnog da upisem drzavni?
- Da li dajem neku ispitnu razliku?
- Da li polazem prijemni i postoji li neka zbirka sa potencijalnim pitanjima za prijemni?
- Kada se odrzava prijava i prijemni za skolsku 2009/2010.?
- Kada krecu predavanja za navedenu skolsku godinu?
Sve oko programa mastera i skolarine mi je jasno. Odgovore na pitanja koja sam postavila trazila sam po sajtu, ali su mi ili promakle informacije ili jos uvek nisu izbacene. Unapred zahvalna!
- Koje uslove bi trebalo da ispunjavam?Prvi uslov je da zavšavate četvorogodišnje studije.
- Da li uopste mogu sa privatnog da upisem drzavni?Sa privatnog možete da upišete master studije.
- Da li dajem neku ispitnu razliku?Razlike neme ali polažete prijemni ispit ako niste na nekom srodnom fakultetu na pr.mašinstvo, filozofija, učiteljski itd..
- Da li polazem prijemni i postoji li neka zbirka sa potencijalnim pitanjima za prijemni?Zbirke nema, već se dogovarate sa predmetnim nastavnikom oko literature.
- Kada se odrzava prijava i prijemni za skolsku 2009/2010.?Prijava i prijemni idu posle konkursa koji će biti u septembru, pratite sajt fakulteta, konkurs će biti objavljen.
- Kada krecu predavanja za navedenu skolsku godinu?Predavanja za navedenu školsku godinu posle upisa nadam se u oktobru.