E ovako... Moj problem je sledeci : Konkurisao sam za prelazak na budzet pre nekoliko dana. Interesuje me da li cu moci da se upisem i posle 10 oktobra, koji je oznacen kao krajnji datum za regulisanje statusa ?! Posto sam danas pitao na evidenciji i rekli su mi da jos nije odluceno koji studenti ce preci na budzet... Kad se ocekuje rang lista
SQUIRREL NISI MI ODGOVORIO NA PITANJE O PRELAZU NA BUDZET I TOJ RANG LISTI KADA SE OCEKUJE....
Da li studenti koji su bili na drugoj godini po starom programu,presli sada na Bolonju imaju pravo na besplatne udzbenike? Hvala
Koliko je ispita potrebno za diplomu vise skole i sta ona znaci,mislim koje je to zvanje i stepen?
Da li ima novembarski,vanredni rok?
da li samofinansirajuci studenti koji su presli na bolonju i obnovili godinu (ll god) treba da skupljaju potpise???
Od ovog meseca sam apsolvent i ostalo mi je još 5 ispita do kraja. Zanima me kada mogu da uzmem temu za diplomski i mogu li iz bilo kog predmeta ili postoje određeni?Unapred hvala!
Jel izasla napokon ta rang lista za budzet?!?
hitno mi je potrebna informacija...ja sam I godina tj. proshle godine sam upisala fakultet upala sam u budzet...medjutim sad nisam uspela da uhvatim uslov za upis u II godinu imam samo 3 polozena ispita...regulisala sam status,uplatila obnovu i prijavila ispite za oktobar2...ono shto me zanima je to da li mi trebaju ukupno 5 ispita i 2 seminarska rada da bi mogla da upishem drugu godinu bar kao samofinansirajuci student,poshto od budzeta nema nishta s obzirom da imam samo 3 polozena ispita MOLIM VAS HITNO JE