Doneli ste odluku da druga godina po starom mora da predje na Bolonju i da cemo sve informacije dobiti na evidenciji.A to uopste nije tako, sta god ih pitam na evidenciji oni ne znaju, a ono sto kazu, svi kazu razlicito.Kada sam ih pitala sta treba od dokumentacije (samo dokumentacija!) troje njih mi je reklo tri razlicite stvari, i koga ja da poslusam?A to, kako ce da mi se priznaju ispiti, da li moram da idem na predavanja, da li moram da skupljam potpise, koji ispit da uzmem kao izborni niko nista nece da mi kaze, i uglavnom to ne moze.Rekli ste vec da mozemo da trazimo da nam se upisu ispiti koje smo polozili i u novi index ali ona zena na evidenciji je rekla da oni to ne rade i da nece da mi upisu te ispite.I kako ja da znam kako su mi se ispiti priznali i koji su mi ostali da polazem + ona razlika izmedju novog i starog programa?A za izborni predmet je ispalo da uopste i ne mogu da biram jer za jedan od dva ponudjena nema dovoljno studenata, tako da svi moraju da "izaberu" drugi.I sta nam vi onda nudite sa tom Bolonjom?Samo predjite a posle ko vas sisa.Nacin na koji popstupa ovaj fakultet sa studentima je jako neodgovoran i neozbiljan, sto po meni nije dopustivo za jednu ovakvu viskoskolsku instituciju sa ovolikim brojem studenata!