E sad meni nešto nije jasno.
Moja situacija je sledeća. Prva sam godina i imam 5 položenih ispita. Hoću da pokušam u oktobru 2 da uhvatim uslov.
I ja sad prijavim ispite za oktobar 2, onda treba da regulišem status. Imam dve opcije, izaberem obnovu godine: platim 15000 din, i kontam sad ako ne uhvatim uslov imam mogućnost da obnovim godinu ili da upisem 2 kao samofinansirajući samo da doplatim do školarine. Ali mi nije jasno šta se dešava ako ja uhvatim uslov??? Za šta sam ja onda dao 15000 din (oko 160e)
A druga opcija da regulišem status kao samofinansirajući student druge godine. I onda uhvatim uslov i onda me oni prebace na budžet. A šta ako ne uhvatim uslov, jer imam mogućnost za obnovom? Ili sam ostavljen na cedilu, pošto nemam para za samofinansiranje?
Molio bih da mi neko konkretno objasni šta i kako. Takođe bi napomenuo da je ovo forum i da nema ograničenja kao SMS i odgovori kao što su "uslovi su isti kao prošle godine" mi ništa ne znače.
Nije drugo nego sam kasno video sve ove komplikacije danas pa nisam mogo da nađem prodekana za nastavu. Zvaću ga ja u ponedeljak, ali lepo bi bilo kada bi mi neko rekao pre toga.