Pozdrav svima,
ajd da probam malo da se umešam u vaše "akademsko" prepucavanje...
Prvo, želim svima sa ovog dela foruma da kažem da se nalazite u najposećenijem forumu Univerziteta u Nišu (delu za ekonomski fakultet), koji je otpočetka hvaljen zbog aktivnosti. Na tome sve čestitke studentima ekonomije. Ja nisam sa tog faksa, završio sam elektroniku, pa tematiku baš i ne razumem
Ono što bih hteo da zamolim sve (a sa Franceskom sam imao i PM prepisku, pa će on reći da li smo se složili oko nekih stvari koje ću i javno ovde da iznesem) je da probate da održite pozitivan duh koji se ovde od početka razvio. Ako bolje pogledate, ni na jednom forumu (bilo koje tematike) se ljudi koji su bili suprotstavljenih mišljenja nisu tu i "izmirili", pa nećete ni vi. Ono što možete je da koristite resurse koji su vam stavljeni na raspolaganje i razmenite što više informacija (i svega ostalog) koje će vas što pre dovesti do diplome, bez obzira šta mislite o metodama koje "druga strana" koristi. Puškice, bubice, knjige, skripte, beskonačno sedenje ispred profesoskih kancelarija, konsultacije... ma sve je dozvoljeno (dok vas ne uhvate)
Usresredite se da ne lutate po faksu kao što sam ja svojevremeno u beskonačnoj potrazi za nekom minijaturnom informacijom koja mi je u tom trenutku značila sve za polaganje nekog ispita. E sad, neko voli da dobije skriptu, neko bi knjigu, neko mp3... ne pitajte šta bih ja... pdf, pa u ono što se i dalje zove telefon, a najmanje je to i - na ispit
Hoću da kažem - metode su različite, cilj vam je isti. Tek posle diplome ćete da učite! Lagano, videćete svi...
Elem, hvala Francesko za youtube (meni je upućen, ko ne zna), ali su me zbunile malo reči... Mislim, jeste 21. vek i sve to, ali tamo je ljubavna tematika i opomena u tom kontekstu, pa... ne znam bre... Pre će biti da sada, sa aspekta radnog čoveka razmišljam više ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=AyacAhCt_aQPozdrav!