Pa lepo... prvo pitanje sam znala ekstra...
cak me i prekinuo, kaze predji na drugo pitanje... Al zato drugo NOVE SOCIOLOSKE PARADIGME neke, nisam bas, i pocela sam da pricam onako svojim recima, sto sam se setila, i on me prekinuo i pitao a sta je socioloska paradigma i ja to nisam imala pojma (nema to u knjizi) mozda ima u delu za kolokvijum, al ja to nisam ucila... i tako on meni rekao zao mi je sama si vukla pitanje, jeste malo teze i kompleksnije za odgovor i tako sam ja pala
I mene zanima kakav je profesor tadija iz fin.rac. a jos bitnije mi je da mi neko kaze da li su i kako podeljena ispitna pitanja, koliko pitanja se izvlace??
Tadija je ubedljivo NAJBOLJI profesor od svih iz fin.racunovodstva, kod njega uvek najveci broj studenata polozi. Kod njega se vuku 2 ispitna pitanja, zato sto drugi kolokvijum nismo imali, i opusten je, hoce da pomogne ako se ne secas ... dovoljno je da mu kazes sustinu ako ne zelis neku vecu ocenu, par recenica, pa i svojim recima... Recimo ja sam imala 9 na kolokvijumu i 9 na pismenom delu, i odgovor mi nije bio bas za 9 i pitao me bas laka potpitanja samo da bi mi izvukao 9. A da budem iskrena ja sam dva puta procitala skriptu...