Цитат: squirrel фебруар 06, 2014, 07:51:47 пре поднеЦитат: sunshine фебруар 03, 2014, 11:44:24 пре поднеza izdavanje dokumenata na revers, dobijamo dok. cim predamo molbu i uplatimo ili se ceka neko vreme?Dobijate odmah dokumenta.800 din treba da se uplati?
Цитат: sunshine фебруар 03, 2014, 11:44:24 пре поднеza izdavanje dokumenata na revers, dobijamo dok. cim predamo molbu i uplatimo ili se ceka neko vreme?Dobijate odmah dokumenta.
za izdavanje dokumenata na revers, dobijamo dok. cim predamo molbu i uplatimo ili se ceka neko vreme?
Squirrel, mala pomoc, ako je moguce. Da li mogu za zavrsni rad da uzmem temu iz predmeta koji nije sa mog smera? Recimo, na primer, ja sam memadzment u turizmu a hocu temu sa opste ekonomije? Teme koje su predvidjene za moj smer a koje mi odgovaraju su vec zauzete, a videla sam ovamo jednu koja bi mi odgovarala, samo sto nije sa mog smera. I sad me zanima da li je tako nesto moguce... Unapred hvala!
zadnju ratu za skolarinu,treba da platim do 15.marta...a ispit koji cu prijaviti,je na pocetku roka...da li je problem ako se kasni sa ratom nekoliko dana,da li cu biti na spisku za polaganje ispita?
do kog datuma studenti po starom treba da uplate 3hiljade i gde se uzima zahtev?
Da li se zna kada ce biti dodela diploma, za nas koji smo po bolonji, ja sam konkretno diplomirala u septembru? Hvala unapred na informaciji!
squirrel, a šta je sa apsolventima po novom programu? http://www.eknfak.ni.ac.rs/dl/2014/0324_april.pdf
Цитат: sunshine фебруар 21, 2014, 05:28:32 поподнеЦитат: squirrel фебруар 06, 2014, 07:51:47 пре поднеЦитат: sunshine фебруар 03, 2014, 11:44:24 пре поднеza izdavanje dokumenata na revers, dobijamo dok. cim predamo molbu i uplatimo ili se ceka neko vreme?Dobijate odmah dokumenta.800 din treba da se uplati? 800 dinara na ziro racun fakulteta.
Цитат: squirrel март 05, 2014, 07:53:56 пре поднеЦитат: sunshine фебруар 21, 2014, 05:28:32 поподнеЦитат: squirrel фебруар 06, 2014, 07:51:47 пре поднеЦитат: sunshine фебруар 03, 2014, 11:44:24 пре поднеza izdavanje dokumenata na revers, dobijamo dok. cim predamo molbu i uplatimo ili se ceka neko vreme?Dobijate odmah dokumenta.800 din treba da se uplati? 800 dinara na ziro racun fakulteta.A jel mogu da uzmem original a ostavim overene kopije?
Sto? A jel za majski ogranicen broj ispita? Raspored?
samo jedno pitanje...ja sam sa starog presla na novi proglom,upisala 3 godinu i tek danas saznala da treba da imam sistematski pregled....da li mozete da mi kazete do kada to treba da se zavrsi?