obnovila sam prvu godinu.zanima me koliko mi je ispita tj. bodova potrebno za prelazak u drugu i da li mi se racunaju i bodovi koje sam ostvarila kad sam prvi put upisala prvu godinu.hvala unapred
Jel moze da se odradi praksa nesto pre cetvrte godine?
Squirrel da li je fakultet uzimao i izvod iz maticne knjige kod sebe prilikom upisa?Pretpostavljam da jeste ali samo da proverim.
Da li moze da se obnovi obnovljena godina i koliko to kosta?
Ko uzima original dokumenta ako upisemo jos jedan fakultet?
Jel treba da se uplati nesto, kao za uzimanje na revers ili kako?
Kakava je procedura oko obnove obnovljenje godine? Ja nisam platio drugi deo obnove godine,da li sve to treba da se nadoknadi?
Цитат: sunshine јул 04, 2014, 10:46:35 пре поднеJel treba da se uplati nesto, kao za uzimanje na revers ili kako?Ukoliko ste vec predali dokumenta onda treba.Цитат: bombica јул 05, 2014, 10:14:33 пре поднеKakava je procedura oko obnove obnovljenje godine? Ja nisam platio drugi deo obnove godine,da li sve to treba da se nadoknadi? Moracete da izmirite skolarinu pre upisa naredne godine.
Цитат: sunshine јул 04, 2014, 10:46:35 пре поднеJel treba da se uplati nesto, kao za uzimanje na revers ili kako?Ukoliko ste vec predali dokumenta onda treba.
Цитат: squirrel јул 09, 2014, 07:05:43 пре поднеЦитат: sunshine јул 04, 2014, 10:46:35 пре поднеJel treba da se uplati nesto, kao za uzimanje na revers ili kako?Ukoliko ste vec predali dokumenta onda treba.Na Ekon. su jos otkad sam upisala.Uplatim i uzmem dokumenta, a donesem samo potvrdu da sam predala tamo, nista vise, kopije ne?