Upisala sam 4. godinu po starom skolske 2010/2011. godine,kada mi istice apsolvenski staz,odnosno,da li u oktobarskom roku prijavljujem ispit kao apsolvent kome nije istekao ili ne?
Imam jedno pitanje, juce sam polozio i zadnja dva ispita u cetvrtoj godini,ostaje mi diplomski uzeo sam temu, a hocu da upisem master, sta mi sve treba, tj sta sve treba da uradim do upisa mislim na to do kada da dam diplomski,i koje jos aktivnosti mi predstoje pre upisa...hvala
"Студенти који се финансирају на терет буџета, у случају нестицања услова за упис у наредну годину студија по завршетку октобарског испитног рока, плаћају обнову године као буџетски студенти и, уколико стекну услов за упис у октобарском II испитном року, уписују наредну годину студија као студенти који се фиансирају на терет буџета, али без права подношења регресионог захтева (обнова се врши у целости)"Interesuje me da li jos uvek vazi ovo pravilo, i na koji oktobar II se misli, tekuce ili naredne kalendarske godine?
Squirrel, da li nam mozete sa sigurnoscu reci sta se desava sa studentima kojima sada oktobra istice apsolventski staz?Nece valjda opet biti nekog placanja? Ili hoce? Molim vas da nam odgovorite na ovo pitanje, jer se cele godine ne zna sta ce biti sa nama?Da li studenti po starom programu nesto placaju?
Squirrel-e, imam pitanje što se tiče apsolventskog staža za studente koji su upisali četvrtu godinu 2011/2012 na teret budžeta, zanima me da li imamo apsolventski staž 6 meseci i da u tom periodu ne plaćamo preostale ispite, ili sad od oktobra moramo da platimo svaki preostali ispt tj. 1000din. po jednom bodu.
Čuo sam da je dodela diploma u četvrtak, ja sam diplomirao marta meseca, ali mi poziv nije stigao. Da li je to neki propust, ili ću biti pozvan sledeći put kad se budu dodeljivale diplome?
Uplatila sam 800 din.za ispit, ali mi na studentskom web servisu pise nedovoljna uplata...Inace, sad prvi put izlazim, pre toga sam uplacivala,mozda 3 puta,ali nisam izlazila na ispitu,a ovo je redovni rok...Da li treba da doplatim 200 dinara?