Poštovani,
Najpre želim da Vam se izvinim zbog čekanja na odgovor, problem je tehničke prirode i ja Vas molim da imate razumevanja. Upoznata sam sa Vašim zahtevom i u vezi sa njim moj odgovor je sledeći:
- Kao visokoškolska ustanova možemo Vam izdati potvrdu o stečenom viskolškolskom obrazovanju i u vezi sa tim prava koja možete ostvariti u našoj zemlji po osnovu toga.
-Sa stečenim VII/1 stepenom visokog obrazovanja, na osnovu pozitivnih pravnih propisa,Vi možete konkurisati za upis u prvu godinu doktorskih akdemskih studija, za školsku 2010/2011. godinu ukoliko uslovi konkursa za upis u prvu godinu doktorskih akademskih studija , ne budu bitno promenjeni u odnosu na prethodnu školsku godinu - prosečna ocena u toku studija ne manja od 8,00.
- Na osnovu Vaših završenih osnovnih četvorogodišnjih studija po ranijem zakonu, a u vezi sa master studijama , potrebno je da Fakultetu spota i fizičkog vaspitanja podnesete zahtev u pisanoj formi. Uz zahtev prilažete: overenu kopiju diplome o stečenom VII/1 stepenu visokog obrazovanja i uverenje o položenm ispitima na osnovnim studijama.Na osnovu Vašeg zahteva u pisanoj formi, Fakultet je u obavezi da donese odgovarajuće rešenje.
- Moj predlog: Napišite zahtev Fakultetu, naslovite ga sekretaru fakulteta i prodekanu za nastavu. Uz zahtev priložite napred navedenu dokumentaciju i u zahtevu tačno navedite šta Vam je potrebno, a mi ćemo se svakako potruditi da Vam izađemo u susret, u što kraćem roku.
Pozdrav!