Koliko iznosi prva rata skolarine,za studente koji su dva puta obnovili drugu godinu po starom programu,i sada treba da upisu trecu,isto po starom programu?Koliko je prva rata?Znam koliko je cela skolarina,ali koliko se sad placa pri upisu?Hvala i pozdrav
Ja sam student III godine budzeta koji je vec jednom obnovio godinu.Mozete li mi reci sta se desava ako ne budem u mogucnosti da regulisem status u predvidjenom roku?Da li to mogu da ucinim kroz nekoliko mesec kada budem imala sredstava i nastavim gde sam stala?Molim vas potreban mi je odgovor.Unapred hvala!
INTERESUJE ME JEL NIJE PROBLEM DA SE PRVA RATA ZA STUDENTE KOJI OBNAVLJAJU PRVU GODINU UPLATI 12.10 U PONEDELJAK IAKO JE ZADNJI DAN ZA UPLATU SUBOTA 10.10!?
Da li student koji u predvidjenom roku nije zavrsio fakultet (gubi status studenta) moze da zatrazi status mirovanja?
Posto budzetski studenti mogu da plate obnovu u dve rate, da li nakon sto platimo prvu ratu i u oktobru 2 steknemo uslov za budzet, moramo posle da platimo i drugu ratu obnove??
Prošle godine nisam obnovio godinu i nisam regulisao status iz materijalnih razloga. Da li mogu sada da platim obnovu godine, pošto i treba da je obnovim i nastavim studije?