Stari student!

· 4 · 4341
*

Mirjammi

 • *
 • Поруке: 2
Stari student!
« послато: фебруар 16, 2021, 03:20:12 поподне »
Molim vas za pomoc!
Ja sam diplomirala po starom programu 2009.god
Studirala sam od školske godine 2004/2005.
Dipl.ekonomista - Menadzer u turizmu/Singidunum.
Sada želim da upišem Master iz psihologije u Nišu i rekli su mi da ne znaju da li ce prihvatiti moju diplomu jer nemaju podatke o akreditaciji za te godine.
Prve akreditacije su iz 2008.godine u Srbiji, pre toga nije postojala akreditacija. Moj Univerzitet je akreditovan 2008.god
Ja spadam  u stare studente koji su upisali i studali pre donosenja Zakona o visokom.obrazovanju i akredaticiji
Poslala sam fakultetu u Nišu i rešenje Ministarstva prosvete iz 2003 za rad fakulteta - tada je Ministarstvo izdavalo rešenja, nije postojalo Nacionalno telo za akreditaciju tih godina!!

Molim vas za neku informaciju šta da radim i da li će mi diploma biti priznata??
Treba da ùčim i diferencijalni ispit za Master a ne znam ni da li da pocinjem sa ucenjem

Hvala unapred
Измени поруку
Пријави уреднику    87.116.181.239

*

netvision

 • *
 • Поруке: 2
Одг: Stari student!
« Одговор #1 послато: јун 02, 2022, 06:08:45 пре подне »
Za sve one koje zanima SEO optimizacija možete na ovom primeru videti kako treba da izgleda struktura sajta, landing stranice, pisanje Blogova i interno linkovanje. Takodje sajt dobija kvalitetne backlinkove tako da ima konstantan rast rejtinga i autoriteta. U pitanju je sajt https://mojaselidba.com na teritoriji Srbije kao i medjunarodne selidbe.

*

ivanjosif

 • *
 • Поруке: 5
  • Jeftine selidbe Beograd
Одг: Stari student!
« Одговор #2 послато: април 18, 2023, 10:00:09 поподне »
Najpovoljnije selidbe studenata jeftine selidbe Beograd.
POseben popust ya selidbe studenata
« Последња измена: фебруар 18, 2024, 12:09:50 пре подне ivanjosif »

*

ivanjosif

 • *
 • Поруке: 5
  • Jeftine selidbe Beograd
Одг: Stari student!
« Одговор #3 послато: јануар 28, 2024, 03:36:12 поподне »
Želeo bih da vam predstavim našu firmu, AS Plast, koja je specijalizovana za proizvodnju visokokvalitetnih plastičnih septičkih jama i rezervoara. Naša web stranica je https://as-kacerezervoari.rs/, gde možete pronaći sve informacije o našim proizvodima i uslugama.

AS Plast je lider u proizvodnji plastičnih septičkih jama. Naši proizvodi su dizajnirani da budu dugotrajni, otporni na koroziju i lako se održavaju. Naša septička jama je idealna rešenje za vaše potrebe za prečišćavanjem otpadnih voda, bilo da je reč o stambenim, komercijalnim ili industrijskim objektima.

Pored septičkih jama, AS Plast je poznat i po proizvodnji plastičnih rezervoara. Naš asortiman uključuje vertikalne i horizontalne rezervoare, koji su savršeni za skladištenje različitih tečnosti, uključujući vodu, hemikalije i goriva. Naši rezervoari su izrađeni od visokokvalitetne plastike koja je otporna na UV zračenje, što ih čini idealnim za dugotrajnu upotrebu na otvorenom.

Naša misija je da pružimo našim klijentima proizvode najvišeg kvaliteta, uz izuzetnu uslugu i konkurentne cene. Verujemo da je zadovoljstvo naših klijenata ključ našeg uspeha, i zato se uvek trudimo da premašimo njihova očekivanja.

Za više informacija o našim proizvodima i uslugama, posetite našu web stranicu ili nas kontaktirajte direktno. Radujemo se saradnji sa vama!