znachi ja sam danas bio da se upiseshem , znachu bila je neopisiva guzva, znachi haos
sudbina.
i ja sam bila da se upisem i skoro ceo jedan sat sam cekala da dodjem do saltera. (stigla sam na red tek oko 1 i 20.
)
Strasno koliko glupih i nepismenih sam videla tamo.
Al' ajde sve to i nekako, al' oni sto su popunjavali obrasce na salteru, blokirali redove, da ne napominjem da su se gurali ko u vreme inflacije za 'leb i zejtin (mislim se: koliko godina imate? -.-), neke dosle u sorcevima jer zaboga posle su na bazen?! A sve im poispadalo k'o na plazu da su posle. S' kakvim ja ljudima sve delim vazduh - strasno. Prosto me je nekada sramota okruzenja, ljudi, mesta, a o drzavi i da ne pricam. (Da budem realna nisam ja savrsena, gresim - covek sam, ali sto je mnogo - mnogo je.)
Drago mi je sto sam na vreme videla da je ovaj fax jos jedna ustanova u nizu koja ne postuje odredjene kodekse.
Sva sreca sto su salteri dovoljno visoko, pa se neke stvari ne vide.
A da, posebno sam se obradovala ovome (u prevodu na srpski): "E cao, mi smo SAEF - uclani se" A jos student postala nisam, kapiram ja sve da je to marketing, borba za prevlast i svega ostalog. Mnogi su cak popunjavali i predavali te papire, a pojma nisu imali da to nije deo upisa, pa su im pola sata na salteru objasnjavali da je to nepotreban dokument pri upisu.. (?!)