Ma infarkt kakav god da je od srca je hehehhe. Ljudi i ja vam zelim svu srecu sutra... da svi dobro uradimo... i da se isplati sav ovaj trud oko ovog ucenja
Цитат: Mew0Sweet јун 29, 2010, 04:48:36 поподнеhahahah Sany, Sany xD <3i meni preskace, al zeludac Meni samo malo vrije mozak... nista vise xD i osecam nesto u stomaku kako mi se vrti nenormalno :* <3
hahahah Sany, Sany xD <3i meni preskace, al zeludac
...i ja se iskreno nadam da ce da se isplati, nisam ovako intezivno ucio jos od kada... ...jos sutra da prodje i onda....Weeeeeeeeeeeeee.... 3 meseca
Meni samo malo vrije mozak... nista vise xD i osecam nesto u stomaku kako mi se vrti nenormalno :* <3
@MawoSweet - kao da sam znao, ja sam za dvoje i ucio ma okeeeeeeeee relax trebalo bi da znam , bar mislim da znam il se nadam da znam xD neznam ni ja vise sta da mislim a cemu da se nadam xD verovatno onom najboljem mogo bih i ja u ludnicu de ne ides sama xD
Цитат: northenko јун 29, 2010, 04:54:43 поподне@MawoSweet - kao da sam znao, ja sam za dvoje i ucio ma okeeeeeeeee relax trebalo bi da znam , bar mislim da znam il se nadam da znam xD neznam ni ja vise sta da mislim a cemu da se nadam xD verovatno onom najboljem mogo bih i ja u ludnicu de ne ides sama xDhaha xD svaka ti cast O.o ja i ono sto znam izmesam.. :/ znaci isla sam u gimnaziju, a ide mi lakse poslovna od sociologije (lol?) joj i ja tako na momente ne znam sta osecam, sve izmesano uzburkano..samo mi dodje da vicem lalala i da odem iz kuce inace hvala sto ces da mi pravis drustvo ^^
Hahahaha tako je samo bih zelela da dodam da ja ne osecam leptirice u stomaku, nego pticurine
Sani prodje li trema.... i ono tvoje NISTA NE ZNAM EKONOMIKU ja se nadam sutra za neko pitanje od tebe xD