Ne mora da znaci da ce biti velika konkurencija, ja cak mislim da ce biti manja nego prosle godine, da ce trebati negde oko 90 za budzet, ali sve to zavisi kako uradimo prijemni!
Da li neko zna koliko se ucenika na smeru bankarstvo primaju na budzetu!!!???Ja znam da ukupno primaju 300 studenata ali nzm koliko je od tih 300 na budzetu a koliko na samofinansirajuce!
Al sam ja cula da se svi spremaju ono bas bas....Цитат: MISA91 јун 26, 2010, 11:54:03 пре поднеDa li neko zna koliko se ucenika na smeru bankarstvo primaju na budzetu!!!???Ja znam da ukupno primaju 300 studenata ali nzm koliko je od tih 300 na budzetu a koliko na samofinansirajuce!Mislim da to sve zavisi od toga kako uradimo prijemni... mislim da ce se uzimati u obzir prvo bolje rangirani kandidati, a za ove gde ima mesta po zeljama... mada mi se to uopste ne svidja
Sad je valjda bitno jer su oni ove godine popunjavali liste zelja prilikom prijave za prijemni.
Цитат: Faraday јун 22, 2010, 06:01:52 поподнеPa imas jos vremena, smer biras tek kad se upisujes, prvo uradi prijemni dobro pa tek onda razmisljaj... Ове године је у конкурсу јасно назначен број места за сваки студијски програм / модул. При самој пријави за полагање пријемног испита мораћете да попуните листу приоритета студијских програма.
Pa imas jos vremena, smer biras tek kad se upisujes, prvo uradi prijemni dobro pa tek onda razmisljaj...
Цитат: squirrel јун 23, 2010, 07:11:40 пре поднеЦитат: Faraday јун 22, 2010, 06:01:52 поподнеPa imas jos vremena, smer biras tek kad se upisujes, prvo uradi prijemni dobro pa tek onda razmisljaj... A zna li se koliki je taj broj u zavisnosti od smera?Ове године је у конкурсу јасно назначен број места за сваки студијски програм / модул. При самој пријави за полагање пријемног испита мораћете да попуните листу приоритета студијских програма.Ali squirrel rece da je od ove godine to promenjeno, i ja sam zbog toga rekla to....
Цитат: Faraday јун 22, 2010, 06:01:52 поподнеPa imas jos vremena, smer biras tek kad se upisujes, prvo uradi prijemni dobro pa tek onda razmisljaj... A zna li se koliki je taj broj u zavisnosti od smera?Ове године је у конкурсу јасно назначен број места за сваки студијски програм / модул. При самој пријави за полагање пријемног испита мораћете да попуните листу приоритета студијских програма.