Nasmejao sam se za ovih 6-7h. Ne znam na kojoj si godini, koliko i kako ucis i koje rezultate zelis da postignes, ali meni je to bas krajnost. Mislim da bez razloga plasite mladje koleginice, svakom je drugacija situacija i iskustvo. Fakultet ni od koga nista ne zahteva, i ne cerupa ljude za pare. To je bila vasa odluka. To sto ne postuje bolonju itd itd, niko vam ne brani da odete kod dekana i protestujete? Razumem, to su vasa iskustva i zelite da pomognete, ali pomalo preterujete sa negativnim stvarima i kukanjem. Ucenje je relativna stvar, neko uci brze i lakse a neko suprotno tome. Takodje, organizacija vremena, licne preferencije, vestina ucenja i nivo inteligencije. To su stvari koje uticu na broj sati ucenja...Sto se tice knjiga, buduce kolege i koleginice, mozda vas fakultet za*ebe za 2 knjige, zato bolje nemojte da ga upisujete. Te knjige kostaju citavo bogatstvo i sastavljene su od zlatnog papira koji ne moze da se kopira. Ne stajem na stranu fakulteta, neke stvari i meni smetaju, ali bolje upoznajte ljude i razjasnite im nedoumice da sto lakse prodju umesto sto kukate...Ja nista toliko brutalno lose i neizvodljivo nisam video na faxu, za sve treba trud, negde vise negde manje. Tako da, samo napred i budite dosledni. To nece biti problem za vas, vidim da ste svi odlikasi/ce.