Da li neko moze da mi kaze kako izgleda usmeni deo ispita iz Informatike? Da li je tezak?
Цитат: Nata92 децембар 27, 2013, 03:11:28 поподнеDa li neko moze da mi kaze kako izgleda usmeni deo ispita iz Informatike? Da li je tezak? radi se pismeno, 5 pitanja
Цитат: Johnny Weissmuller децембар 26, 2013, 04:41:01 поподнеZnas kako, rekao bih da ne moze, ali sam ja kod Igora znao izvucena pitanja, ali nisam znao potpitanja, tako da mi je on u indeks napisao da sam polozio prvi kolokvijum. To je bilo ranije kada su se polagala dva kolokvijuma, tako da mi je olaksao. Sada je drugacije, mada i onda nije moglo parcijalno, eto, to je bila njegova dobra volja da mi olaksa sledeci put, a i znao sam izvucena pitanja. Tako da je zakljucak, ...ne moze parcijalno.A jel zato sto ne pusta ako ne znas potpitanja ili su ti ostale ocene bile dobre?
Znas kako, rekao bih da ne moze, ali sam ja kod Igora znao izvucena pitanja, ali nisam znao potpitanja, tako da mi je on u indeks napisao da sam polozio prvi kolokvijum. To je bilo ranije kada su se polagala dva kolokvijuma, tako da mi je olaksao. Sada je drugacije, mada i onda nije moglo parcijalno, eto, to je bila njegova dobra volja da mi olaksa sledeci put, a i znao sam izvucena pitanja. Tako da je zakljucak, ...ne moze parcijalno.
Цитат: nepoznata децембар 27, 2013, 04:01:17 поподнеЦитат: Nata92 децембар 27, 2013, 03:11:28 поподнеDa li neko moze da mi kaze kako izgleda usmeni deo ispita iz Informatike? Da li je tezak? radi se pismeno, 5 pitanja Hvala na odgovoru. Da li su ta 5 pitanja ispitna pitanja ili blic pitanja?
Je l zna neko kad bi otprilike trebala da bude overa semestra?
Da li treca godina treba da ide na sistemacki?