Ljudi treba da uradim seminarski za uslov(prva godina).Da li je kasno za uzimanje teme, da li ce neki profesor da izadje u susret?
Цитат: DeepBlue јул 03, 2013, 05:03:06 поподнеLjudi treba da uradim seminarski za uslov(prva godina).Da li je kasno za uzimanje teme, da li ce neki profesor da izadje u susret?Idi kod Marije Dzunic, osnovi ekonomije.
Цитат: Johnny Weissmuller јул 03, 2013, 09:17:52 поподнеЦитат: DeepBlue јул 03, 2013, 05:03:06 поподнеLjudi treba da uradim seminarski za uslov(prva godina).Da li je kasno za uzimanje teme, da li ce neki profesor da izadje u susret?Idi kod Marije Dzunic, osnovi ekonomije.Hvala probacu, a sto kod nje?
Цитат: DeepBlue јул 03, 2013, 09:46:41 поподнеЦитат: Johnny Weissmuller јул 03, 2013, 09:17:52 поподнеЦитат: DeepBlue јул 03, 2013, 05:03:06 поподнеLjudi treba da uradim seminarski za uslov(prva godina).Da li je kasno za uzimanje teme, da li ce neki profesor da izadje u susret?Idi kod Marije Dzunic, osnovi ekonomije.Hvala probacu, a sto kod nje?Zato sto je dosta fleksibilna, ja sam prosle godine, cini mi se u ovo vreme uzeo temu, a predao tek u septembru. A za druge profesore, ne znam...moraces da odes i da pitas. U sustini nije strasno, snaci ces se.
Je l' fakultet prilikom upisa zadržava originale srednjoškolske diplome i svedočanstava?