Je l' moze neko da mi odgovori na neko od ovih pitanja? (upravo sam zvala fakultet, posto nisam iz Nisa, ali se niko ne javlja, mozda je trebalo da pozovem ranije)
1. Koliko je bodova potrebno za upis u narednu godinu?
2. Da li na ek. fak. u Nisu postoji studiranje na daljinu?
3. Kad se obnovi godina, da li student moze da izlazi i na kolokvijume, ili samo na ispite?
4. Procitala sam na sajtu da prvi sem. rad mora da se da do kraja cetvrtog semestra, a drugi do kraja sedmog. Je l' to znaci da, ako bih obnovila godinu, za prvi imam vremena do kraja ovog semestra?
5. Je l' moze da se promeni smer posle prve godine?
6. Ukoliko bih ove godine upisala fakultet, a upis je u julu, je l' postoji mogucnost da na neki od ispita izadjem pre nego predavanja pocnu? (redovni rokovi u avgustu i septembru, jer od oktobra mozda necu biti tu)
Hvala svima!
1. Prema trenutno vazecem Zakonu - 60 ESPB (prosle 2 godine bilo je 48 ESPB)
2. Ne
3. Moze i na kolokvijume i na ispite
4. To vazi za stari nastavni plan, prema novom, oba seminarska rada se rade na 1. godini (1 u provom, 2. u drugom semestru) i nose po 2 ESPB
5. Moze, uz nadoknadu od 3.000 dinara
6. Ispiti se polazu nakon sto ih odslusate. Redovni rokovi su:
Januarski u vremenu od 21.01. do 14.02. tekuće godine, prijavljivanje ispita od 08.01. do 14.01. tekuće godine,
Martovski u vremenu od 15.3. do 30.3. tekuće godine, prijavljivanje ispita od 01.3. do 05.3. tekuće godine,
Aprilski u vremenu od 15.4. do 30.4. tekuće godine, prijavljivanje ispita od 01.4. do 05.4. tekuće godine,
Junski u vremenu od 05.6. do 05.7. tekuće godine, prijavljivanje ispita od 15.5. do 25.5. tekuće godine,
Septembarski u vremenu od 25.8. do 15.9. tekuće godine, prijavljivanje ispita od 01.7. do 10.7. tekuće godine,
Oktobarski u vremenu od 20.9. do 05.10. tekuće godine, prijavljivanje ispita od 14.9. do 17.9. tekuće godine.