da li ce biti novembarski rok!?
@squirel ili akoneko drugi znaKoja je procedura i da li je moguce ponistiti ispit nakon isteka roka od 36 sati?Cuo sam da moze da se pise dekanu?Koliko to kosta?i Kolike su sanse da on to odobri?
Цитат: liga новембар 14, 2012, 12:32:28 пре подне@squirel ili akoneko drugi znaKoja je procedura i da li je moguce ponistiti ispit nakon isteka roka od 36 sati?Cuo sam da moze da se pise dekanu?Koliko to kosta?i Kolike su sanse da on to odobri?Podnesite Molbu Dekanu fakulteta. I ranije je bilo takvih zahteva i oni su odobravani. Obavezno ispostujete rok od 36 sati.
Squirrel da li je moguce prebaciti novac od prijave ispita sa jednog na drugi ispit? Danas sam prijavila ispit, pre nego sto je izasao raspored i sad kad je izasao ne odgovara mi datum pa bih da prebacim novac na ispit koji se pada kasnije.. I ako je to moguce, kada da idem to da uradim? hvala
da li mogu da se polazu kolokvijumi i ispiti, ukoliko kasnimo s placanjem skolarine?
Squirrel, kada i kako se moze promeniti smer? (druga godina sam, sa racunovodstva da predjem na menadzment u turizmu?)