http://www.eknfak.ni.ac.rs/dl/2011/2011-12_oas_cenovnik.pdf jel ovazi ovaj cenovnik uopste? В) Буџетски студенти који су обновили годину1. Обнова године 15.000,00 дин.jel zna neko? squirrel?
Veverice kako je moguce da studenti koji su po 2 put obnovili 4 godinu placaju prijavu ispita po 1500 din kao i apsolventi po starom kojima je isteko staz(koji sem tog troska nemaju nikakav dodatni),kad bolonjci placaju 40 000din obnovu 4 da bi regulisali status i u bolonji ste i sami rekli da nepostoji termin apsolvent pa mi reci zasto traze da im placamo 1500 din po ispitu?
Da li mozete da mi kazete gde da nadjem onu listu sto je bila objavljena na sajtu fakulteta, u vezi sa placanjem godine na rate, zanima me kad treba da platim sledecu ratu, a ne mogu nigde da nadjem to.
Самофинансирајући студенти добијају бесплатно уџбенике за предмете за које је литературу издао Економски факултет у Нишу.
Цитат: squirrel октобар 17, 2012, 10:15:39 пре поднеСамофинансирајући студенти добијају бесплатно уџбенике за предмете за које је литературу издао Економски факултет у Нишу.A kada cemo da dobijemo knjige? Vec je 26. oktobar, pocece jos malo kolokvijumi.
Цитат: BlairWaldorf октобар 26, 2012, 11:48:11 пре поднеЦитат: squirrel октобар 17, 2012, 10:15:39 пре поднеСамофинансирајући студенти добијају бесплатно уџбенике за предмете за које је литературу издао Економски факултет у Нишу.A kada cemo da dobijemo knjige? Vec je 26. oktobar, pocece jos malo kolokvijumi.Polako sa tim knjigama, samo opusteno, ima vremena. A dobicete ih uskoro, rekli su posle upisa, a upis je prosao.