Право на дом студената на докторским студијама

· 5 · 5874
*

biske

  • *
  • Поруке: 4
Право на дом студената на докторским студијама
« послато: децембар 22, 2010, 12:13:31 пре подне »
Интересује ме да ли као студент докторксих студија имам право на дом? Притом да напоменем на буџету сам републике Србије, био сам осми на листи, имам просек око 9.5 укупно на основним и мастер студијама. Тренутно сам на докторским студијама на Електронском факултету. Поздрав.

*

pippo

  • *****
  • Поруке: 69
Одг: Право на дом студената на докторским студијама
« Одговор #1 послато: децембар 22, 2010, 11:23:21 пре подне »
Pozdrav,
nakon konsultacije sa pravnom službom Univeryiteta, evo odgovora na tvoje pitanje: naravno da imaš pravo da konkurišeš jer si još uvek student fakuleteta, ali moraš da ispuniš sve uslove iz konkursa i da se nadješ na listi nakon konkursa. O svim uslovima moraš da se raspitaš na svom fakultetu, jer se tamo konkuriše. Naša služba je imala informaciju o ovome, ali su fakulteti nadležni za konkurse za dom.

*

biske

  • *
  • Поруке: 4
Одг: Право на дом студената на докторским студијама
« Одговор #2 послато: децембар 22, 2010, 12:52:02 поподне »
Постоји ту један проблем, писао сам синоћ на брзину па сам испустио. Наиме, проблем је што сам ја студирао на Факултету техничких наука у Косовској Митровици мастер студије а не овде. Е онда сам уписао докторске овде али тек 17. новембра (пошто је упис трајао до 20. новембра). Е сад звао сам телефоном студентски центар и јавила ми се жена и рекла да је конкурс прошао. Ја кажем до кад је то све трајало а она каже до 1. новембра. Ја сам јој рекао да је нама рок за упис на докторске студије био 20. новембар и да ја пре тога нисам могао да конкуришем пошто нисам био студент ни једног факултета у том тренутку (завршио у Митровици а још се нисам уписао на Нишки). Ето то је проблем. Значи нису нам се поклапали термини. Ово су специфични случајеви и безвезе је да студентски центар и универзитет не могу да нађу неко решење овим поводом. Као што кажем жена која ми се јавила на телефон ми је само рекла да не може. Ја сам јој објаснио ситуацију и она је поновила да је конкурс завршен и да не може ништа да се уради поводом тога. Е сад стварно ми је дом потребан, пошто не могу често да путујем из Зубиног Потока (на Косову и Метохији) овамо за Ниш, баш је напорно. Напомињем још једном на буџету републике сам што се тиче школовања на факултету, имам просек 9.22 на основним и 10 на мастер студијама. Свака информација би ми добродошла. Хвала на одговору и поздрав..

*

slobodan tfl

  • *
  • Поруке: 3
Одг: Право на дом студената на докторским студијама
« Одговор #3 послато: октобар 12, 2012, 04:29:20 поподне »
Pozdrav svima,
Mene interesuje ako moze neko da mi odgovori kad ce biti raspisan konkurs za doktorske studije za 2012/2013 na Niskom univerzitetu?
 

*

Ronnachai

  • *
  • Поруке: 1
Одг: Право на дом студената на докторским студијама
« Одговор #4 послато: новембар 07, 2017, 10:03:00 пре подне »
Докторски студенти Имам пуно труда.