-Значи, ко је уписао факултет 2008/2009 као самофинансирајући студент,мора да плати све преостале испите(израчуна колико му је укупно ЕСПБ бодова остало тј. колико укупно ЕСПБ бодова носе сви ти испити,па пута 1.000 динара).-А ови који су уписали факултет на терет буџета, имају форе још 6 месеци...Јел тако?
Хвала ти на одговору Шефе. То сам хтео да те питам јер има доста нас који смо уписали факултет као самофинсирајући студенти а сада смо, у четвртој години студија, на буџету. Драго ми је што и ми имамо право на тих шест месеци.-Не знам само колико имамо укупно ИСПИТНИХ РОКОВА у тих шест месеци?
Znači, koliko god ispita da nam je ostalo posle 4. godine, upisujemo petu i čekamo regularne rokove za polaganje?
Цитат: anonymous септембар 10, 2012, 09:16:54 поподнеZnači, koliko god ispita da nam je ostalo posle 4. godine, upisujemo petu i čekamo regularne rokove za polaganje?Да, али се то односи само на предмете које сте одслушали и испунили предиспитне обавезе. Испите из предмета које нисте одслушали и немате потпис професора, у обавези сте да нормално слушате и скупљате поене који се односе на предиспитне обавезе.
Цитат: шеф септембар 12, 2012, 08:45:59 пре поднеЦитат: anonymous септембар 10, 2012, 09:16:54 поподнеZnači, koliko god ispita da nam je ostalo posle 4. godine, upisujemo petu i čekamo regularne rokove za polaganje?Да, али се то односи само на предмете које сте одслушали и испунили предиспитне обавезе. Испите из предмета које нисте одслушали и немате потпис професора, у обавези сте да нормално слушате и скупљате поене који се односе на предиспитне обавезе.Ako nemamo potpis profesora jel isto placamo 1espb=1000 rsd ?
Jel se zna za oktobar 2 da li ce da bude?
Uplatila sam 800 din.za ispit, ali mi na studentskom web servisu pise nedovoljna uplata...Inace, sad prvi put izlazim, pre toga sam uplacivala,mozda 3 puta,ali nisam izlazila na ispitu,a ovo je redovni rok...Da li treba da doplatim 200 dinara?