Цитат: rados децембар 09, 2010, 11:39:55 пре поднеDa li su izasli rezultati iz osnova organizacijeNisu izasli...i koliko ja znam nece skoro!
Da li su izasli rezultati iz osnova organizacije
Hvala na odgovoru.A zasto toliko kasni!Zna li se orjentaciono kada ce biti.Da li ce biti i drugi kolokvijum iz osnova organizacije?
Цитат: rados децембар 09, 2010, 12:55:31 поподнеHvala na odgovoru.A zasto toliko kasni!Zna li se orjentaciono kada ce biti.Da li ce biti i drugi kolokvijum iz osnova organizacije?Juce nista konkretno nije htela da kaze, samo da ce do kraja godine sigurno izaci rezultati
jedno pitanje da li se iz fin.rac i u januarskom roku polazu i pismeni i usmeni deo ili to vazi samo za decembarski rok? Izvinjavam se svima sto smaram sa tim racunovodstvom,i unapred hvala na odgovoru
Цитат: sizika децембар 10, 2010, 05:34:37 поподнеjedno pitanje da li se iz fin.rac i u januarskom roku polazu i pismeni i usmeni deo ili to vazi samo za decembarski rok? Izvinjavam se svima sto smaram sa tim racunovodstvom,i unapred hvala na odgovoru hvala ivanice puno...na pismenom delu se radi samo jedan tadatak ili vise?mislim da si o tome vec negde pisala ali ne mogu da nadjem na forumu,izvini sto se ponavljam?U svakom roku se polazu i pismeni i usmeni deo. Pismeni tj. zadatak je uslov za izlazak na usmeni. Kada polozis pismeni deo, on ti vazi u naredna tri roka a ako nakon toga ne das i usmeni, onda ponovo pismeni radis.