MARIYA ´88. Zasto bi organizacija bila sutra? Jel profesesorka nesto rekla?
Kolege zamolila bih nekog ko je obavesten ili ko je slucajno danas bio na vezbe iz MARKETINGA , da mi odgovori kakva ce biti pitanja na kolokvijumu unapred hvala
Kakavi su profesor Radenko i profesorka Figar na kolokvijumu iz upravljanja resursima preduzeća? Kako pitaju?O profesoru sam čula sve najbolje, dok o profesorki znam jako slabo, pa bih bila zahvalna na svakoj informaciji.
Цитат: apsolvent новембар 17, 2010, 05:39:32 поподнеKolege zamolila bih nekog ko je obavesten ili ko je slucajno danas bio na vezbe iz MARKETINGA , da mi odgovori kakva ce biti pitanja na kolokvijumu unapred hvala Kratka, uglavnom zaokruzivanje, mozda 1 ili 2 da se dopise.
Цитат: Sundjer Bob новембар 17, 2010, 06:39:20 поподнеЦитат: apsolvent новембар 17, 2010, 05:39:32 поподнеKolege zamolila bih nekog ko je obavesten ili ko je slucajno danas bio na vezbe iz MARKETINGA , da mi odgovori kakva ce biti pitanja na kolokvijumu unapred hvala Kratka, uglavnom zaokruzivanje, mozda 1 ili 2 da se dopise.hvala ti za ovo , jel rekla nesto prof oko toga da li ce biti jedan tacan odg ili vise i sta da radimo u slucaju da je ponudjen nespotpun ili netacan odgovor ?