Цитат: Aleksandra90 новембар 04, 2010, 10:55:41 поподнеЦитат: Ivanica90 новембар 04, 2010, 04:20:36 поподнеDa li neko zna kada ce biti kolokvijum iz upravljanja resursima preduzeca? I mene isto zanima..? :SSSAli, imam jedan predlog - hajde da kolektivno zamolimo profesore iz resursa da nam ne daju kolokvijum u kolokvijalnoj nedelji? Naravno, ako svima odgovara tako...Oni uopšte nisu u obavezi da daju kolokvijume u kolokvijalnoj nedelji, što lepo piše na sajtu SAEF-a. A zbog cega ne u kolokvijalnoj nedelji? Ajde ako neko zna kad ce biti taj kolokvijum nek javi
Цитат: Ivanica90 новембар 04, 2010, 04:20:36 поподнеDa li neko zna kada ce biti kolokvijum iz upravljanja resursima preduzeca? I mene isto zanima..? :SSSAli, imam jedan predlog - hajde da kolektivno zamolimo profesore iz resursa da nam ne daju kolokvijum u kolokvijalnoj nedelji? Naravno, ako svima odgovara tako...Oni uopšte nisu u obavezi da daju kolokvijume u kolokvijalnoj nedelji, što lepo piše na sajtu SAEF-a.
Da li neko zna kada ce biti kolokvijum iz upravljanja resursima preduzeca?
HItno mi je potreban odgovor!Prijavio sam kolokvijume za sva 4 predmeta u sredu, ali posto sam pogresno bio obavesten, uplatio sam samo 200dinara, nisam 200 po svakom Da li to moze da se sredi da me puste da izadjem da polazem, uplaticu jos 600din Da li rade sutra da im se pravdam posto sam brucos?
jel mogu da se prijave kolokvijumi u ponedeljak?i jel zna neko mi koji smo po starom prvi put upisali cetvrtu godinu koje kolokvijume mozemo da polazemo?