Ma jeste, nije uopste tezak nego ste vi sad brucosi i sve vam je tesko! Kad krene da se uci onda nista nije tesko!
I nije istina za profesora Krstica,ja sam kod njega polozila ispit, i to mi je povecao ocenu.Dobro sam znala ali sam pismeni deo ocajno uradila i dobila 6, on mi je cak uvecao na 7.A npr Tadijine ocene se vrte oko sedmice,ali kod Tadije moze lako da se prodje pa ga svi hvalite!(drugarici je smanjio od 9 sa pismenog na 7 za ispit pa smo dosle na isto, ona sa 9tkom na pismenom a ja sa 6icom , spale na 7 zakljucnu)
Zadaci nisu laki ali racunovodstvo ti je jedna sema koja se uci, kao i matematika!Najbolje idi da se spremas privatno pa ces da vidis da uopste nije tesko!
I kolokvijum ne moras da ucis od reci do reci,nego citaj i trudi se da razumes, pa onda kad procitas prvi put vrati se ispocetka i citaj jos, posle nekoliko stranica zastani i probaj da se prisetis i da obnovis! Definicije i podele probaj da nastrebas, ali opet ne mora od reci do reci vec budi sposoban da sam das definiciju!
I trudi se za prosek, prosek je bitan ma sta god vi brucosi mislili! (kao i ja sto sam se zeznula pa sam mislila da nije i onda sad šipak stipendije, šipak inostranstvo, šipak prakse) U stvari dobro trudicu se pa ako uspem nesto....
Nijedan profesor te nece oboriti ako nesto stvarno znas!
pozdrav