Veliki pozdrav svima na forumu!
Cula sam da postoji izvesno istureno odeljenje ekonomskog fakulteta iz Nisa u Pozarevcu, ali na zalost ne mogu da nadjem nikakve poblize informacije o tome. Ja sam inace iz Pozarevca, ali trenutno radim u Danskoj kao au-pair ( i skupljam pare za studije sledece godine
), zato ne mogu da odem na lice mesta i dobijem sve neophodne informacije. Zanima me sledece:
1.) Studenti koji se odluce da studiraju u Pozarevcu imaju predavanja i vezbe kao i ostali studenti koji studiraju u Nisu?
2.) Da li bi imali pravo polaganja kolokvijuma? I gde se odvijaju? Pozarevac ili Nis?
3.) Da li je moguce upisati prvu godinu kao student na budzetu, pod uslovom da ostvarim dovoljan broj poena na prijemnom? Ili je obavezno placanje skolarine, bas zato sto ne studiram u Nisu?
4.) Ako nije moguce upisati 1. godinu kao student na budzetu, da li je moguce narednih godina se prebaciti na budzet, ako se za to ispune uslovi?
5.) Da li su studentima u Pozarevcu dostupni svi smerovi kojih ima i u Nisu?
To je ono sto me najvise zanima. Ako imate jos neke informacije koje mislite da bi mi koristile slobodno ih napisite.
Unared se svima zahvaljujem!