Da li je moguce pre uplate prve rate,napisati molbu za placanje u vise mesecnih rata cele skolarine,kako bi i prva rata iznosila manje od 20000,ili prva rata ipak mora da iznosi 20000?
Prosle godine oktobra meseca sam predala svu potrebnu dokumentaciju za status mirovanja jer sam ostala u drugom stanju. Kada sam tada trebala da regulisem status, da obnovim prvu godinu kao samofinansirajuci student, nisam bila u finansijskoj mogucnosti. Ostao mi je i index kod referenta za 1.god. Interesuje me da li ja sada mogu da upaltim obnovu godine, povratim index i nastavim studije? Unapred hvala.........
Da li studenti koji obnove godinu mogu da izlaze na kolokvijume i da redovno posecuju predavanja i vezbe ?
Sada sam obnovila drugu godinu kao student na budzetu. Ako naredne godine upisem trecu, da li je upisujem kao samofinansirajuci student ili ostajem na budzetu, i od cega to zavisi?
Ne znam gde drugde da postavim pitanje, pa ajde ovde cu- sto se tice apsolvenata, da li oni imaju neku obavezu vezano za ovaj upis godine,tj. da li treba da se popunjava i nosi neka dokumentacija,obrasci i slicno ili ne treba nista, da uzivamo?
Posto sam obnovio godinu, da li moram ponovo da sakupljam potpise iz onih predmeta koje trebam da polazem??? hwala
JA SAM PROSLE GODINE UPISALA PRVU GODINU I ODUSTALA U MARTU,TAKO DA NEMAM OVEREN DRUGI SEMESTAR.SAD ZELIM DA NASTAVIM S FAXOM.JEL JE POTREBNO SAMO DA OBNOVIM GODINU ILI IMA JOS NESTO?I KOJI JE PRVI NAREDNI ROK?UNAPRED HVALA
Moze li mi neko molim Vas reci sta treba da radim kada drugi put za redom obnavljam godinu. Samofinansirajuci sam student, vec sam obnovio prvu godinu i opet nisam stekao uslov za upisu u drugu. Jel mogu opet da obnovim prvu godinu i koliko to kosta. 35.000 Dao sam prvu ratu dop 10.10. od 17.500 i napravio ugovor o obnovi. Mislio sam da cu u oktobru 2 dati uslov al nisam uspeo. Do kad treba da dam drugu ratu od 17.500, i je li to onda sredjeno ili treba jos nesto?
koja je cena kolokvijuma za one koji su obnovili godinu a finansiraju se iz budzeta???