ma ti bi to mogao da predjes za 7 dana al da bubas po par sati svaki predmet dnevno....
pocinji od sada, po par pitanja, svaki dan povecavaj broj pitanja...
na kraju napravi kartice s pitanjima pa se tako propituj...meni je tako bilo lakse...
ja ucila samo sociologiju,drugi predmet mi je bio matish...
ali poslovna ekonomija ima oko 300 pitanja, npr odredi sebi po 20ak pitanja dnevno i svaki dan se propituj ono predjasnje i tako bi mogao sve odlicno da znas za prijemni
ali stvarno dobro zagrej stolicu, jer je bitno sve da znas od reci do reci kako je u prirucniku
Ja sam sociologiju krenula jedno 2 nedelje pred prijemni...i bilo mi je ok, imala sam 30 poena, recimo po sat dva dnevno sam bubala.I na kraju sam pravila kartice! Tako da kad sam sela da radim prijemni sva pitanja sam onako mehanicki znala!
A za poslovnu ili kreni sad odmah pa po sat dva dnevno, ili uzmi tamo 2 2,5 nedelje pred prijemni pa po 4 sati dnevno...
Jako je bitno obnavljanje jer ti mozes da ga nabubas danas a da ga sutra zaboravis!Meni se to desavalo npr!
Iz psihologije smo ucili da se trajno uci tako sto bubas prvi dan, pa sutra obnovis, pa za jedno 7-8 dana opet obnovis.Tako da moras da obnavljas na par dana!
A ovo za kartice, to moze da pomogne jer npr, iz sociologije su neki odgovori jako slicni a i pitanja, pa da bi razgranicio sve sto naucis one ce ti pomoci!Pravi ih postupno, kako prelazis pitanja