Ej MewOSweet,drugo su ti osnovna i srednja a drugo fax!Pitacu te kad budes krenula...Imas knjigu od 600 strana od toga 300 strana je nebitno a moras da ih ucis!Dok u srednjoj imas 30 za ucenje a 4 do 5 strana su totalne gluposti...Tako da molim te,ne pricaj nesto sto ne znas.Ja sam samo dala savet...
kakav hate... O.o nisam bas s planine, i znam da je bilo glupo uporediti gradivo faxa sa gradivom srednje..ali to da se uce gluposti gde god da si, bilo u srednjoj ili na faxu, to ne mozes da kazes da nisam u pravu.
Tebe niko nije terao da upisujes fax, to je totalno neobavezno skolovanje, sama si birala. Tako da ne vidim razlog zasto se tako ponasas. Hoces da kazes da kad si se upisivala nisi znala kolike ce knjige da budu i koliko ce biti tesko?
Obicno su, velicine knjiga i obimnost ucenja, prve informacije o faxu..
Pa pitaj me nekada u buducnosti. Ali ako ja vec upisujem fax, ja potpisujem saglasnost ucenja potrebnih i nepotrebnih stvari tako da to mi je -sto mi je, ili se prilagodi i brze zavrsi, ili se stalno buni, jao tesko je - jao tesko je i nista neces postici.