Imam jedno komplikovano pitanje za Squirrela: 2011/2012 sam upisala drugu godinu i tada sam ostvarila 25 bodova (7 iz prve god i ostatak iz druge), pa sam 2012/2013 obnovila godinu. ali sam onda promenila smer (sa racunovodstva presla na menadzment u turizmu) i dala jos jedan ispit, znaci jos 7 bodova. Da bi upisala trecu treba mi ukupno 37 poena iz redovne i obnovljene godine. E sad ja ne znam da li ce mi se priznati svih 25 poena jer su u pitanju predmeti kojih nema na ovom smeru (specijalna racunovodstva i teorija i politika cena)? Na evidenciji su mi rekli da oktobra podnesem molbu da mi se priznaju ti bodovi, ali ja bih ovim putem da saznam, ako moze, kakva je praksa do sad bila, da li su priznavali, jer ako mi se priznaju onda mi fali jos 1 ispit da uhvatim uslov, ali ako ne onda jos najmanje 3. Evo ovako izgleda pregled mojih bodova na web servisu: Po skolskim godinama - 2010/2011, 46 Espb, 2011/2012, 18 Espb, 2012/2013, 7 Espb. Ali po godinama studija: I-53, II-11, IV-7 i jos 7 bodova stoji slobodno. Hvala