Izvini,ali pitanje sam postavila jos prosle nedelje,reko si da vidis sa prodekanom pa nista!Da ponovim!Drugu sam upisala 2008/2009 god,pa sam je tri puta obnavljala,da li mi se od tad racunaju svi poeni bez obzira sto sam davala i zaostale ispite iz prve da ocistim prvu,tj.da li mi se racunaju svi poeni bez obzira ida li su ispiti iz prve ili druge?Molim te da mi odgovoris jer nisam u Nisu.
Цитат: boka90 септембар 26, 2012, 11:44:04 пре поднеupisala sam prosle godine drugu,platila prvu ratu od 20 000 pa sam otisla iz zemlje i ostalo je na tome,nisam dala ni jedan ispit.Sad hocu da nastavim pa me zanima koliko treba da platim da bih nastavila drugu godinu,70 000,da se redovno upisem ili nesto vise? neki odgovor,nesto,stvarno me zanima,please
upisala sam prosle godine drugu,platila prvu ratu od 20 000 pa sam otisla iz zemlje i ostalo je na tome,nisam dala ni jedan ispit.Sad hocu da nastavim pa me zanima koliko treba da platim da bih nastavila drugu godinu,70 000,da se redovno upisem ili nesto vise?
Ako nisi obnavljao godinu, stekao si uslov
Koliko ima budzetskih mesta za upis u drugu godinu? da li je dovoljno 46 boda i prosek 7?