DA LI NEKO MOZE DA MI POJASNI STA ZNACI OVO DOLE NAVEDENO???
Услови уписа у школску 2011/2012. годину
понедељак, 17 јануар 2011 15:33
На основу члана 87. 88. и 124. Закона о високом образовању Републике Србије (Службени гласник РС број 76/05, 100/07, 97/08 и 44/10), члана 173. Статута Универзитета у Нишу, Филозофски факултет Универзитета у Нишу даје
О Б А В Е Ш Т Е Њ Е
о условима уписа у школску 2011/2012. годину
Студент који у текућој школској години 2010/2011. оствари најмање 48 ЕСПБ бодова има право да се у наредној школској години финансира из буџета ако се рангира у оквиру укупног броја студената чије се студије финансирају из буџета.
Рангирање студената обухвата студенте уписане исте школске године на одређени студијски програм, а врши се полазећи од броја остварених ЕСПБ бодова и постигнутог успеха у савлађивању студијског програма, на начин и по поступку утврђеним Правилником Филозофског факултета у Нишу о рангирању студената за упис на основне академске студије у статусту студената чије се студије финансирају из буџета Републике Србије, број 295/1-1 од 13.10.2010. године.
Студент који не оствари право из става 1. у наредној школској години наставља студије у статусу студента који се сам финансира
У статусу самофинасирајућих студената могу се уписати студенти са освојених најмање 37 ЕСПБ бодова у текућој школској 2010/2011. години.
Позивамо студенте да непрестано у току школске 2010/2011. године имају у виду наведене услове. Препоручујемо им да на одговоран начин приступе својим академским обавезама и искористе предстојећих шест испитних рокова за остваривање законом прописаних уписних критеријума. Наглашавамо да Управа Факултета неће прихватити, нити ће разматрати, било какве ванредне и накнадне захтеве студената око услова уписа (у септембру или октобру 2011. године), како је то чињено у претходним школским годинама.
ДЕКАН ФАКУЛТЕТА
Проф. др Горан Максимовић
BTW to sam nasao na ovoj strani:
http://www.filfak.ni.ac.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=377:uslovi-upisa-u-kolsku-20112012-godinu&catid=13:vestiHvala