ПОРУКА ДОМАЋИНИМА ОВОГ ФОРУМА
Поздрав свим администраторима, учесницима и посетиоцима овог форума.
Ја сам Жељко Филиповић, пензионер из Ниша и члан удружења "Ћирилица" Београд. На овај форум сам се регистровао пре пар минута са циљем да видим прилике са могућношћу коришћења ћириличног писма. Од 1541 регистрованог члана, њих 7 се регистровало са именом/надимком на ћирилици, што је 0,45% од укупног броја регистрованих. Ми из "Ћирилице" Београд одајемо признање домаћинима овог форума што ничим нису омели коришћење ћирилице на овом форуму. Регистровао сам се под својим именом и презименом на ћирилици, лако и брзо и без икаквих проблема. Проверио сам да се тражењем учесника са ћириличним именом врло лако добија тражено име, што није случај на неким другим форумима. Постоје форуми на којима се изричито забрањује чак и писање прилога на ћирилици. Постоје форуми на којима је тражење учесника са ћириличном регистрацијом онемогућено, јер на располагању посетиоцима је само латинска абецеда, па је могуће добити некога чије име би почињало на Q, W, Y, X, а није могуће добити учесника чије име би почињало и на ћириличном, и на латиничном Ж, Ш, Ч, Ћ, Ђ, Њ, Љ, Џ! Постоје форуми на којима ако се члан региструје на ћирилици, није му могуће слање и пријем приватних порука на сопственом форуму.
Дакле, немамо примедби на овај форум. Свим администраторима желимо што већи број регистрованих чланова, а студентима желимо да што пре престану да буду студенти, односно да - дипломирају!
Поздрав од деда Жељка.