Jesam, ja sam odlicno prosla i generalno mi nije bilo toliko tesko, mada tad sam se mnogo cimala i sve mi je izgledalo 10x gore i teze
veruj mi, bez panike i nemoj da se preopterecujes... Pretpostavljam da vec znas engleski kad vec zelis da ga studiras, tako da nece da ti bude neki problem
Sam test se sastoji iz PART A i PART B, prvi je zaokruzivanje ponudjenih odgovora a drugi fill in the blanks
zadaci se menjaju, kod nas na primer nije bio word-formation, ali to ne znaci da kod vas nece :/ Predlazem ti da pogledas kulturu Engleske, tipa znamenitosti i poznate licnosti (nama se pao Sekspir i Stonehenge i tako neke stvari) i jako je vazno da znas tacan spelling, jer ako pogresis ne priznaju ti odgovor :/ Takodje idi na pripremnu, jako je dobro organizovana, predjete sve sto moze da vam se padne na ispitu i mozete da ih pitate sve sto vas interesuje (bar je tako bilo prosle god
) Nama su rekle da ce da bude malo tezi test, jer su ovi sto su ga pravili bili malo strozi, ali vama oni sigurno nece da se padnu posto se rotiraju
E, da, i daju ti prijemne testove sa proslih godina za domaci, tako da se taman uklopis u celu pricu
I tako... pitaj sta te jos interesuje