Treba mi jedna informacija: Upisala sam fakultet prosle godine (sk. 2010/2011), sto znaci da sad zavrsavam prvu godinu, ali, imala sam "manjih" problema prilikom (ne)polaganja ispita pa je moguce i da cu obnoviti godinu. E sad, znam za ovaj novi zakon, gde obnavljanje godine nije moguce ili tako nesto, a drugarica, ona je '91. godiste, prosle godine nije uspela da se upise na fakultet, pa je pauzirala godinu, i sad je upisala Medicinski, i rekla mi je da, da ni sad nije uspela da se upise ne bi vise mogla NIKAD da upise fakultet, i da godine vise ne mogu da se obnavljaju, zbog novog zakona, sto znaci, ako ti ostane vise ispita od dozvoljenog broja (odn. imas manje od 37 ESPB) automatski vise nisi student i ne mozes vise da upisujes niti jedan drugi fakultet
E sad, je l' sam ja to dobro, razumela, i je l' to vazi za sve generacije ili samo za one koje su ove godine upisale fakultet (sto bi znacilo da ne vazi i za mene), dakle: Da li ja smem da obnovim godinu, kao student koji je fakultet upisao 2010/2011. godine, ili ne?
Hvala svima na pomoci, mnogo se brinem zbog ovoga.