Mislim da nije u redu sto su neku studenti prosle godine placali 8.000 za prenos ispita zbog toga sto ga nisu polozili iz tri puta a velika vecina drugih studenata nije platila tih istih 8.000 i ako je trebala. Cuo sam dosta primera i siguran sam da je ovo tacna informacija. 8.000 se placalo kada student nema potpis i kada ne polozi ispit tri puta u istoj skolskoj godini. Krajnje ne fer i neprofesionalno od strane studentske sluzbe, direktno ste vi krivi. Ja sam platio tih 8.000 i ispao sam budala. Samo mi kazi sada sefe, daj mi odgovor, molim te, da li je ova informacija netacna.
Mi smo akademski gradjani, studenti, i treba da se ponasamo u skladu sa tim. Ne smemo sebi da dozvolimo da iznosimo na sajt svakakve gluposti, netacne informacije i glupa pitanja.
Nadam se da ste vi sa fakulteta u pravu, i da mi studenti ipak gresimo, a da je sve sa vase strane regularno i jasno. Ali nije. Ima mnogo propusta na nasem fakultetu, bilo ih je i bice ih jos mnogo.
Npr. Kod samog prijemnog ispita, kod sastavljanja rang lista, moguce su mnoge manipulacije i namestanja studenata da budu na budzetu, zato se plasim i da ce se sada ponavljati ista prica i da ce se na budzetu stavljati studenti po principu ''ko ima koga i koliko''. A mogli smo lepo da ostanemo pri starom i da student koji sakupi 48 ESPB ili npr. 54 ESPB bude na budzetu. Sve bi bilo cistije i jasnije tada, ovako, ja ne verujem u vase dobre i iskrene namere sa ovom jedinstvenom rang listom.
Znam da sam preterao i mozda izazvao mrznju i gnev mnogih ali ovo je forum i mesto za studente da iznesu svoja pitanja, stavove i pogled na ono sto se njih tice. Fakultet treba da sluzi studentima a ne da se mi plasimo sta cemo da pitamo i kazemo a da nam vi u najmanju ruku ne obrisete komentar ili jos nesto mnogo od toga. Nadam se da nece biti sankcija i da ovo shvatate kao dobronamernu kritiku u zelji da nam fakultet bude bolji i posteniji.
Ja bih bio zadovoljan da nam odobrite oktobar 2, ukinete ovu rang listu i vratite 48 ESPB za budzet, i da definisete ovo za 8.000 dinara. Sta je bilo, da li je istina to sto je bilo i kako ce biti ove godine??? Nadam se podjednakim arsinima za sve a ne sam za pojedince. Hvala vam sto vas ne mrzi da citate. Pozdrav