Intresuje me da li postoji negde skica ili tako nesto poligona,zvao sam fakultet ali mi stalno kazu da ima na sajtu ali nema... Na sajtu ne postoje konkretne informacije o upisu...pozz i hvala
Poštovani,
Skica poligona za sportske igre, kao deo prijemnog ispita, nalazi se u informatoru. Potražite na sajtu kao Informator o upisu za školsku 2009/2010.godinu. Novi Informator za upis studentata u prvu godinu studija za školsku 2010/2011. godinu očekuje se krajem aprila. Uslovi upisa objavljuju se u Zajedničkom konkursu za upis studenata za sve Univerzitete u Srbiji, i to obično početkom ili sredinom juna. Ali, Vi se svakako interesujte i ranije , jer fakulteti dobiju preliminarne termine prijavljivanja kandidata i pre objavljivanja Zajedničkog konkursa.
Konkretnih informacija o upisu, za sada nema, ali, po pravilu, pripremna nastava na fakultetu organizuje se početkom juna, prijavljivanje kandidata obično bude od 23. juna i traje tri dana, polaganje prijemnog je obično početkom jula /1, 2, ili 3jula/, objavljivanje rang liste oko 8. jula i upis studenata do 15.jula.
Pozdrav!