Цитат: ekonomista7 децембар 10, 2012, 02:15:19 поподнеU copy shopy kazu da nemaju skriptu iz menadzmenta jer je knjiga nova Gde da nabavim vazecu skriptu?Kako mislis vazecu?! Ako je knjiga nova, sanse su nikakve da je neko napravio skriptu i prosledio njima. Preostalo ti je jos da svratis do druge kopirnice "Mikops"...ali ako je knjiga nova, ne verujem da imaju.
U copy shopy kazu da nemaju skriptu iz menadzmenta jer je knjiga nova Gde da nabavim vazecu skriptu?
Цитат: Johnny Weissmuller децембар 10, 2012, 03:26:37 поподнеЦитат: ekonomista7 децембар 10, 2012, 02:15:19 поподнеU copy shopy kazu da nemaju skriptu iz menadzmenta jer je knjiga nova Gde da nabavim vazecu skriptu?Kako mislis vazecu?! Ako je knjiga nova, sanse su nikakve da je neko napravio skriptu i prosledio njima. Preostalo ti je jos da svratis do druge kopirnice "Mikops"...ali ako je knjiga nova, ne verujem da imaju. Pogledacu i tamo. Pa pod 'vazecom' mislim na onu koju ovde pojedinci spominju kad kazu 'dovoljna je skripta za prolaz'. Nije mi neophodna, ali volim da pratim i uporedjujem skriptu sa knjigom.
Цитат: ekonomista7 децембар 10, 2012, 04:32:13 поподнеЦитат: radmanovic децембар 10, 2012, 04:26:29 поподнеDeki ne pises pravilno akademcu jedan, ne iz osnovi menadzmenta nego iz osnove menadzmenta. Ako cemo pravo, bilo bi iz osnovA menadzmenta Ma ekonomista7 pusti budalu Jel znas odgovor na moje pitanje?
Цитат: radmanovic децембар 10, 2012, 04:26:29 поподнеDeki ne pises pravilno akademcu jedan, ne iz osnovi menadzmenta nego iz osnove menadzmenta. Ako cemo pravo, bilo bi iz osnovA menadzmenta
Deki ne pises pravilno akademcu jedan, ne iz osnovi menadzmenta nego iz osnove menadzmenta.
Zakljucno sa 46.
Da li neko zna, gde ce se sutra odrzati upisivanje ocena iz engleskog?
Da li zna neko mozda, da li se moze ponistiti kolokvijum?
Цитат: Johnny Weissmuller децембар 11, 2012, 04:07:43 поподнеDa li neko zna, gde ce se sutra odrzati upisivanje ocena iz engleskog?U aneksu II/7.