COKA08Komplementarnost jeste da ne mozes da proizvodis ako ti manjka jedan faktor,tj moraju da budu proporcionalno u upotrebi,a to je ujedno i njihovo jedinstvo, u proizvodnji se koriste zajedno i postoji jaka medjuzavisnost medju njima, naravno treba i da pomenes koja su to tri faktora,i da je ljudski faktor najbitniji jer pokrece ostala dva,.Da bi se proizvodilo moraju se koristiti srazmerno i pod dejstvom su tehnickog progresa i pod dejstvom promena koje nastaju u stanovnistvu...To je ukratko sustina tog pitanja Ne znam sto nemate to u onom dodatku iz mikopsa, doduse ja sam to prosle godine uzela joЦитат: Miljanas април 12, 2011, 10:58:00 пре поднеCOKA08Komplementarnost jeste da ne mozes da proizvodis ako ti manjka jedan faktor,tj moraju da budu proporcionalno u upotrebi,a to je ujedno i njihovo jedinstvo, u proizvodnji se koriste zajedno i postoji jaka medjuzavisnost medju njima, naravno treba i da pomenes koja su to tri faktora,i da je ljudski faktor najbitniji jer pokrece ostala dva,.Da bi se proizvodilo moraju se koristiti srazmerno i pod dejstvom su tehnickog progresa i pod dejstvom promena koje nastaju u stanovnistvu...To je ukratko sustina tog pitanja Ne znam sto nemate to u onom dodatku iz mikopsa, doduse ja sam to prosle godine uzela jos...
COKA08Komplementarnost jeste da ne mozes da proizvodis ako ti manjka jedan faktor,tj moraju da budu proporcionalno u upotrebi,a to je ujedno i njihovo jedinstvo, u proizvodnji se koriste zajedno i postoji jaka medjuzavisnost medju njima, naravno treba i da pomenes koja su to tri faktora,i da je ljudski faktor najbitniji jer pokrece ostala dva,.Da bi se proizvodilo moraju se koristiti srazmerno i pod dejstvom su tehnickog progresa i pod dejstvom promena koje nastaju u stanovnistvu...To je ukratko sustina tog pitanja Ne znam sto nemate to u onom dodatku iz mikopsa, doduse ja sam to prosle godine uzela jos...
A do kog pitanja se uci nacionalna za kolokvijum? Jel se uce i strane direktne investicije ili ne?
Цитат: andjela989 април 13, 2011, 09:41:38 пре поднеA do kog pitanja se uci nacionalna za kolokvijum? Jel se uce i strane direktne investicije ili ne? Ima 41 pitanje za kolokvijum. Da, uce se strane direktne investicije.
Treba ma mi mala pomoc, jer zna neko mozda sta je sve potrebno da se nacrta za ispit iz racunovodstva? koliko treba papira i da li je potrebno da budu u visoki karo ili kvadratice?