meni je bila zanimljiva ona ponuda sto ima go2 travel ali sam odustala jer sam cula proverenu informaciju da je racun agencije u blokadi vec mesec dana i to 80 000 evra i onda necu da rizikujem da mi se desi isto sto i ovim nasima skoro u egiptu da me izbace iz hotela pre bih uzela grand tours jer mi je sestra rekla su se prosle godine super proveli a i dobar im je program,gledala sam danas katalog
zanimljive su te "proverene informacije"
i ja isto poverovala u njih dok mi drugarica objasnila da nije tacno... sad sam bila na sajt apr i nbs... GO2 je osnovan 02.10.2006, a na sajtu nbs pise: Dužnik nema evidentirane neizmirene obaveze u zadnjih godinu dana.
tako da od sad verujem samo sebi
stavila sam ponude i videla da go2 ekskurzija traje najduze 14 dana, ima bec, spavaju po hotelima sa 3*, svuda imaju klopu, a u ljoretu cak dorucak rucak veceru
gledala sam slike od prolse godine i raspitala se bilo je fenomenalno
grandova eksurzija je em kraca em skuplja, plus ne obilaze sve sto i ovi... a i grand me nervira sa onim: cena + doplata za prevoz + dodatni dan koji su vec stavili + doplata sto nosis veliki kofer + doplata za ne znam ni ja sve sta
rapsodi sam odmah eliminisala oni su najgori
i kod njih se sve zivo doplacuje, ali ne samo to, nego ne spavaju po hotelima i nemaju hranu tamo gde se spava... pored stvari treba da mislim i na hranu da nosim, da da kako da ne
nas desetak samo prelomile danas da idemo preko go2 travel i da uplatimo u ponedeljak a za ostale ljude koji ne misle svojom glavom me bas briga