Скорашње поруке

Странице: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Електронски факултет / Одг: Korisni linkovi
« Последња порука lukoviczoran послато јул 13, 2022, 02:57:52 поподне »
Solo pitao si kako da ubrzaš sajt? Pogledao sam i video da je tvoj sajt napravljen u Wordpress-u. Najbolji plugin za ubrzavanje sajta je WPRocket. Loša strana je što se plugin plaća. Ali ako hoćeš besplatno da ubrzaš sajt koristi plugin Smush i LiteSpeed Cache. Samo ta dva plugina će ti ubrzati sajt za 50% i više. Takođe ako ti treba profesionalna SEO optimizacija i izrada web sajta možeš posetiti naš sajt i kontaktirati nas.
22
Економски факултет / Одг: BESPLATNI INTERNET KURSEVI RAČUNOVODSTVA
« Последња порука lukoviczoran послато јул 12, 2022, 09:12:47 пре подне »
Da se nadovežem na tvoj odgovor (VLADANM). Ja sam takođe naučio o web dizajnu i izradi sajtova na sledećem linku: link
23
Студентска питања / Одг: Stari student!
« Последња порука netvision послато јун 02, 2022, 06:08:45 пре подне »
Za sve one koje zanima SEO optimizacija možete na ovom primeru videti kako treba da izgleda struktura sajta, landing stranice, pisanje Blogova i interno linkovanje. Takodje sajt dobija kvalitetne backlinkove tako da ima konstantan rast rejtinga i autoriteta. U pitanju je sajt https://mojaselidba.com na teritoriji Srbije kao i medjunarodne selidbe.
24
Електронски факултет / Одг: Korisni linkovi
« Последња порука BrankoGrujic послато мај 25, 2022, 10:21:45 поподне »
Pozdrav svima.

Kako Vam se dopada sajt https://www.selidbe-stosic.com ? Razmisljamo o redizajnu njega bas kao i https://www.prevoziselidbe.com pa bi mi dobro dosao neki savet i nezavisno misljenje.

O istom trosku me interesuje Vase misljenje o https://otkup-automobila.com kao i https://otkupautomobilabeograd.com ? Tu su jos i https://otkupautomobila-beograd.com i https://otkup-vozila.net kao i https://www.polovniautomobili.com/otkup-automobila-beograd .

Sve od dizajna, loseg dobrog, ovakvog ili onakvog.

Inace ako planirate da ovog 100% vrelog leta dolazite u Vrujce, sigurno prolazite kroz Mionicu https://mionica.co.rs a od koristi  Vam mogu biti https://www.banjavrujci.info https://www.banja-vrujci.net https://www.vrujci.org https://www.banja-vrujci.co.rs https://www.banja-vrujci.org https://www.banjavrujci.biz ili https://www.banjavrujci.eu i naravno https://www.divcibare.org.rs .

Unapred hvala

Pozdrav
25
Електронски факултет / Одг: Korisni linkovi
« Последња порука deratizacija послато март 10, 2022, 04:29:53 поподне »
Pozdrav, da li bi neko mogao da mi pomogne oko SEO optimizacije stranice jaja od prepelice ?

Na njemu mogu samo da uređujem tekst, naslove i podnaslove i da ubacijuem slike i link od youtube videa.

Generalno je dobro plasirana stranica, na 4-5 mestu u Google pretrazi kada se kuca izraz jaja od prepelice, ali hteo bih da vidim da li može bolje.

Unapred hvala svima. :)

mogu ja, javi se
26
Електронски факултет / Одг: Korisni linkovi
« Последња порука ruzorumena послато фебруар 07, 2022, 03:06:37 поподне »
Pozdrav, da li bi neko mogao da mi pomogne oko SEO optimizacije stranice jaja od prepelice ?

Na njemu mogu samo da uređujem tekst, naslove i podnaslove i da ubacijuem slike i link od youtube videa.

Generalno je dobro plasirana stranica, na 4-5 mestu u Google pretrazi kada se kuca izraz jaja od prepelice, ali hteo bih da vidim da li može bolje.

Unapred hvala svima. :)
27
Електронски факултет / Одг: Korisni linkovi
« Последња порука Solo послато јануар 18, 2022, 02:27:22 поподне »
Pozdrav svima  :) Vidim da su ovde okupljeni mahom SEO eksperti, pa bih vas u tom smislu zamolio za savet kako da poboljšam brzinu mog sajta u celini (https://avpro.co.rs/) ili ukoliko je to moguće samo određene stranice (https://avpro.co.rs/simultano/). Zahvaljujem unapred na svim savetima i sugestijama.
28
Студентска питања / Prelaz sa VI na VII stepen!
« Последња порука Ena послато јануар 01, 2022, 11:47:01 пре подне »
Imam diplomu I stepena ekon fak u Beogradu, VI-1 stepen, na smeru finansije, bankarstvo i osiguranje... 6 ispita do kraja. Upisana 2000.god. Da li je moguce na vasem fakultetu dopuna ispita do VII-1 stepena(potrebno mi je zbog trenutnog posla)  i kako mogu da znam koji ispiti mi trebaju do kraja?
29
Електронски факултет / Одг: Korisni linkovi
« Последња порука Rakoc послато децембар 26, 2021, 04:18:13 поподне »
Evo još jedan koristan link  ;)
https://apartmanibeograd.com/
Vredan rad se uvek isplati  :D
30
Електронски факултет / Одг: Korisni linkovi
« Последња порука BrankoGrujic послато новембар 23, 2021, 11:09:26 поподне »
Super je sajt, ustvari svi mi sedopadaju na ovaj ili onaj način.

Inače, internet marketing u turizmu mi je uža specijalnost, već dugi niz godina.

Nedavne me kontaktirala koleginica upravo sa ovog faklulteta zatraživši od mene informacije o Divčibarama, izvorima i tekućim vodama, biljnom i životinjskom svetu itd.

Da bih rasčistio sve nedoumice, bilo ko može koristiti sadržaj sa internet portala https://www.divcibare.org.rs ili Englesku verziju prezentacije na linku https://www.divcibare.org.rs/en/ ali samo ukoliko ispoštuje uslove korišćenja.

Veoma su prosti i jednostavni.

Dakle, ukoliko "pozajmite sa portala" delove tekstova, sliku ili više njih video, word, pdf ili bilo koji drugi sadrćaj, sve je ok, ukoliko navedete konkretnu stranicu sa koje je određeni saržaj preuzet.

Da bi totalno sve bilo jasno navešću konkretan primer:

Iz nekog razloga potreban Vam je tekst ili slika ili malo veći deo teksta sa stranice https://www.divcibare.org.rs/divcibare-smestaj .

Možete ga preuzeti i postaviti gde god želite ali samo ukoliko navedete direktan izvor prvobitno objavljene informacije.

U suprotnom, naš copywrighter Vas može tužiti za krađu zaštićene intelektualne svojine, što verujte u današnje vreme uopšte nije naivno.

Npr. moj poznanik sa jedne ponate televizije ispričao mi je da su morali da plate odštetu jer su preuzeli jednu jedino sličicu i okačili je na svoj sajt, pritom kršeći pravila ili ti uslove korišćenja.

Da Vas ne slažem ali kazna je iznosila negde između 250 000 i 300 000 dinara.

Ne radi se ovde o tome da neko želi da zaradi na ovaj način, naprotiv.

Ipak je neko išao, slikao, pisao tekstove, snimao video zapise i ko zna šta sve još radio, da bi neko drugi praveći svoj portal časkom skinuo sliku i okačio je kod sebe na sajt.

Svim dobrim i ljudima koji nemaju loše namere veliki pozdrav sa planine Divčibare gde je trenutno dosta zahladnelo...

Valjda će uskoro i sneg pa čarolija može da počne!

Inače, ako ste već na Divčibarama, nije Vam uopšte daleko ni  Banja Vrujci (https://www.banjavrujci.info) pa možete svratiti makar u povratku ako već niste bili...

Dakle, da remiziramo, budite slobodni da koristite materijale sa portala za Divčibare, ali ukoliko ga objavljujete bukvalno bilo gde online, obavezno navedite izvorni link i sve će biti ok.

Srdačan pozdrav i svako dobro želi Vam internet tim https://www.optimizacijasajta.org .
Странице: 1 2 [3] 4 5 ... 10