Evo, i ja mogu isto da potvrdim za profesora Cvetanovića iz makroekonomije, iz sopstvenog iskustva...
Prvi kolokvijum sam polagala kod njega, izvukla pitanje za Kejnsa, ali me je posle pitao još 2-3 pitanja, znala sam i dobila 10.
Onda na drugi kolokvijum nisam izašla, a za ispit sam se pala kod Igora u januarskom - čovek me toliko izmučio, da je to bilo strašno! To je bio prvi put da sam iz nečega pala, pitao me sve i svašta, i na kraju me lepo poslao u sledeći rok. I ja u sledećem roku odem kod Cvetanovića, izvučem 2 pitanja, znam ih super, pita me posle toga makroproizvodnu f-ju i još 3-4 pitanja, znači dosta me je pitao, ali sam znala, a on je skroz pozitivan i ume da razbije tremu... na kraju me pohvalio pred svima i dao mi 10.
Eto, moje iskustvo ne mora da bude kao iskustvo drugih, ali u suštini, smatram da je Cvetanović neuporedivo bolji i stojim iza svojih reči. Naravno, traži i on znanje i ne daje ocene na lepe oči, ali je realan. Predložila bih svima da prvo dobro nauče, a onda odu kod profesora, i sigurno neće imati problema, a ponovo će biti realno nagrađeni za svoj rad, što je sigurno.
@ luna - mislim da će u januarskom profesor Radenko i profesorka Figar da uzmu neparne brojeve, jer su sada za kol uzeli parne, a da će Marija i Biljana da uzmu parne... valjda je tako, ako ne izmene nešto.