Moze li neko ko zna da mi kaze odakle i dokle se uci za drugi kol.iz fin.sistema i instit.? Ja sam druga godina,pa zato ne znam.
Цитат: NexT мај 13, 2012, 06:47:03 поподнеMoze li neko ko zna da mi kaze odakle i dokle se uci za drugi kol.iz fin.sistema i instit.? Ja sam druga godina,pa zato ne znam. Pa mozes da ucis iz skripte ili da nadjes pitanja koja je diktirala profesorka na vezbama...
Do kog pitanja se uci za kolokvijum iz javnih finansija?
Sale, posto mislim da si upucen, tj. da si pratio vezbe, mozes li mi reci kakav ce biti II kolokvijm iz Fin.sistema i fin.inst. ? tj. koliko ce pitanja biti i da li na nesto treba posebno da se obrati paznja? 'Ajd pa hvala
Цитат: Fuze мај 20, 2012, 05:33:53 поподнеSale, posto mislim da si upucen, tj. da si pratio vezbe, mozes li mi reci kakav ce biti II kolokvijm iz Fin.sistema i fin.inst. ? tj. koliko ce pitanja biti i da li na nesto treba posebno da se obrati paznja? 'Ajd pa hvala pa rekla je profesorka da ce biti 2 cela ispita pitanja i jos 3 kraca pitanja,da uktratko objasnis o cemu se radi...to je sve sto ja znam:)