Koje se oblasti polažu na prijemnom iz matematike?
Da li mogu kao jedan od predmeta za polaganje da izaberem poslovnu ekonomiju ili osnove ekonomije ako sam iz gimnazije?
Do koliko radi skriptarnica?
Pozz ja zelim ove godine da upisem ekonomski fakultet, zavrsavam sumarski teh. sad me zanim ovi dodatni ispiti sto treba da ih polozim odakle da ucim?
Da li će i ove godine biti Dan otvorenih vrata kao i prošle?
zanima me za ove dopunske ispite skripte jel ima da se kupe u skriptarnici ili negde drugde i da li se mogu kupiti sada,da ne dolazim za nis ako ih nema?
Sad koliko sam ja razumeo,ja kupim skripte iz poslovne i sociologije,i na dopunski ispit odgovaram poslovnu ekonomiju i sociologiju, posle radim prijemni isto iz ove predmete?
Цитат: sasazivkovic април 24, 2015, 09:43:45 пре поднеSad koliko sam ja razumeo,ja kupim skripte iz poslovne i sociologije,i na dopunski ispit odgovaram poslovnu ekonomiju i sociologiju, posle radim prijemni isto iz ove predmete?Na dopunskom ispitu nemas Sociologiju. Biras 2 ispita od sledeca 4: Osnovi ekonomije, Poslovna ekonomija, Statistika i Nacionalna ekonomija.
Цитат: squirrel април 28, 2015, 09:42:41 пре поднеЦитат: sasazivkovic април 24, 2015, 09:43:45 пре поднеSad koliko sam ja razumeo,ja kupim skripte iz poslovne i sociologije,i na dopunski ispit odgovaram poslovnu ekonomiju i sociologiju, posle radim prijemni isto iz ove predmete?Na dopunskom ispitu nemas Sociologiju. Biras 2 ispita od sledeca 4: Osnovi ekonomije, Poslovna ekonomija, Statistika i Nacionalna ekonomija.A kad treba da dodjem da se prijavim za polaganje dopunskih ispita i ovih drugih,mislim da je jos rano?